Ma éjjel táncolnék – Báli koncert első alkalommal Debrecenben, sztárvendég Miklósa Erika

Február 23-án első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal rendeznek báli koncertet a Kodály Filharmonikusok és a Kodály Kórus Debrecen művészeinek közreműködésével Debrecenben. Az est sztárvendége Miklósa Erika, házigazdák Szulák Andrea és Kautzky Armand. A koncert a boldog békeidők báljainak hangulatát idézi meg, fellépnek a Valcer Táncstúdió táncosai, majd kezdődik a vacsora, ahol az ehető finomságok elfogyasztását hallható csemege, a Kodály Kórus produkciója kíséri. Természetesen táncolni is lehet majd, a hatvanas-hetvenes évek táncdalfesztivál-slágerei szórakoztatják majd hajnalig a résztvevőket.

Február 23-án első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal tartják meg az estélyt a Kodály Filharmonikusok és a Kodály Kórus művészeinek közreműködésével a Kölcsey Központ klasszikus miliőjűvé varázsolt Nagytermében.

Az est első részében a boldog békeidők báljainak hangulatát idézik meg. 19 órától kezdődik a Kodály Filharmonikusok koncertje, ahol a legszebb keringők is felcsendülnek. Ezt követően a Valcer Táncstúdió táncosainak segítségével és élő zenével a szigorú báli táncrendet járhatja végig a közönség. Majd kezdődik a vacsora, ahol az ehető finomságok elfogyasztását hallható csemege, a Kodály Kórus produkciója kíséri.

Az est második részében „szabad a tánc”, a debreceni REDProdukció Zenekar az 1960-as, ’70-es évek táncdalfesztivál-slágereinek jegyében szórakoztatja a vendégeket egészen hajnali 1 óráig. Ekkor bezárja kapuit a Kölcsey Központ Nagyterme és az estély résztvevői fáradtan, de egy különleges és szép élménnyel a fülükben és lábukban hazatérnek.

Szeretettel várjuk Önöket!

AZ EST PROGRAMJA

18.30–19.00    ÉRKEZÉS
19.00               „MA ÉJJEL TÁNCOLNÉK” – A Kodály Filharmonikusok koncertje
20.00               „SZABAD EGY TÁNCRA?” – Táncrend a Valcer Táncstúdió közreműködésével
20.30               SVÉDASZTALOS VACSORA ÉS „ENNIVALÓ MUZSIKA” a Kodály Kórussal
21.30               TÁNCZENÉK A ’60-AS, ’70-ES ÉVEKBŐL a REDProdukció Zenekarral
01.00               ZÁRÓRA