Partiumi farsangi bál Csocsesszel, Nótár Maryvel és a Muzsika TV-vel – FRISSÍTVE

Új helyszínen rendezik meg Nagyváradon március 3-án, a Partiumi Farsangi Mulatságot. Az idei bálra, melyre a szervezők több mint ezer embert várnak, olyan  fellépőket hívtak meg, mint Csocsesz, Nótár Mary, a Fiesta, Josh, Pietro és a Phat Beat, de Bihar megyei, nagyváradi zenészek és zenekarok is színpadra lépnek, mint a Sanzon Együttes, a Kiss Music Band, a President vagy a Happy End. Az idei bálról, Muzsika TV jóvoltából, televíziós felvétel is készül.

A Partiumi Farsangi Mulatságot a Bihar megyei RMDSZ, a Partium Alapítvány és a Sanzon Együttes közösen szervezi. Az ő nevükhöz fűződik az ősszel hetedik alkalommal megtartott, minden korábbinál sikeresebb Partiumi Zenésztalálkozó is. A szervezők színvonalas, minden korosztálynak szóló, és bárki számára elérhető programot ígérnek. Helyszűke miatt a korábbi, megszokott helyszínen már nem lehet megtartani a bált, ezért a bált új helyen, a nagyváradi körgyűrű mentén nemrég felépült Armonia Venue rendezvényházban tartják meg. A partiumi magyar bálba mintegy 1200 főt várnak.

A farsangi mulatság egyik különlegessége, hogy a Muzsika TV felvételt készít a meghívott sztárvendégek fellépéséről, a rögzített képsorokat pedig a televízióban lehet majd viszontlátni. Szőcs Lőrincz, a mulatság egyik főszervezője, a Sanzon Együttes tagja azt mondta, a március 3-ai rendezvénynek még nem volt párja Bihar megyében, ugyanis ennyi részvevővel, ilyen szép környezetben, ennyi sztárvendéggel, ráadásul tévéfelvétellel még senki sem próbálkozott ezen a vidéken. 

Szabó Ödön, az RMDSZ Bihar megyei szervezetének ügyvezető elnöke szerint a minőségi szórakoztatás mellett a másik céljuk az, hogy ez bárki számára elérhető legyen.

Az egész estés, sőt hajnalig tartó mulatságba mindössze 30 lejes áron lehet belépőt váltani.

Belépők február 13-tól igényelhetők az RMDSZ megyei székházában, a Fekete Sas-palotában, hétköznap 10-15 óra között és a Gekko Pubban naponta 17 és 1 óra között, érdeklődni pedig a 0259432884-es telefonszámon lehet. Mindenkit sok szeretettel várnak!