Arika, az elkápráztatóművész – ONLINE ŐSBEMUTATÓ a Vojtina Bábszínházban

Vojtina Bábszínház
Kálvin tér 13.
2021/03/28 - Egész napos

A Vojtina Bábszínház egy soha nem látott előadást mutat be online 2021. 03. 28-án vasárnap. Arika, az elkápráztatóművész címmel egy lendületes darabot láthat a közönséget. Az előadást 10 órai kezdettel tekinthetik meg az szokásos módon, a bábszínház Facebook-oldalán és a YouTube-csatornáján.

Arika, az elkápráztatóművész

Kerekes Arika, a Göröngyös Úti Iskola 2.b osztályos, élénk képzelőerővel és szárnyaló fantáziával megáldott tanulója mindent megadna egy kis népszerűségért. Egy nap, hogy végre felfigyeljenek rá, elhiteti osztálytársaival, hogy van egy dúsgazdag, vidámparkszerű kastélyban élő svájci nagynénije, Heidi néni, aki meghívta őt magához a nyárra, és felajánlotta, hogy még egy barátját is magával viheti az álomutazásra. Az osztályban hatalmas versengés indul a mesés svájci vakációért és Arika barátságáért. De megéri-e népszerűnek lenni ezen az áron?
A Kertész Erzsi probléma-regényéből készülő bábelőadás a kisiskolás korosztály mindennapos élethelyzeteit, konfliktusait vizsgálja meg közvetlen közelről. Mi a következménye annak, ha valaki túlzottan kiszínezi, esetleg elferdíti a valóságot? Érdemes-e füllenteni csak azért, hogy érdekesnek látsszunk? És egyáltalán: mitől érdekes vagy különleges valaki?
Az előadást 6 éves kortól ajánljuk!

Kertész Erzsi Göröngyös Úti Iskola – Lássatok csodát! című művéből írta:
Nagy Orsolya

Látványtervező:
Szőts Orsi

Zeneszerző:
Czapp Ferenc

Rendező:
Kolozsi Angéla

Rendezőasszisztens:
Hajdú Péter

A bábokat és jelmezeket készítették: 
Kissné Kati
Nádasiné Szegedi Éva
Oláh Richárd

Fény:
Ágh András
Barta Zoltán

Világítástervező: 
Harsányi Ferenc

Hang:
Nánási Barnabás
Papp László

Szereplők:
Asbóth Anikó
Baditz Dávid
Hell Krisztina
Lehőcz Zsuzsa
Mercs Máté Péter
Nagy Mónika
Telenkó-Oláh Tímea


+ Google Naptár + iCal Exportálás