Komolyzenei koncert az aradi vértanúk emléknapján Nagyváradon

2020/10/06 - 17:30 - 18:45

Komolyzenei koncertre várja az érdeklődőket az aradi vértanúk emléknapja alkalmából 2020. október 6-án, kedden, 17:30 órától a Szent László Napokat is szervező Szent László Egyesület a nagyvárad-újvárosi református templomba, belépés a Kálvin János utca irányából.

Fellép a Nagyváradi Wind Ensemble Fúvósegyüttes. Felcsendülnek többek között: J. S. Bach, W. A. Mozart, F. Chopin, J. Brahms, E. Morricone, L. Cohen, Elton John művei. Az estet a Himnusz zárja.

Az Nagyváradi Wind Ensemble Fúvósegyüttest Lorenzo Moroni, a Nagyváradi Állami Filharmónia szimfonikus zenekarának első kürtöse alapította. Összetétele vegyes, a Nagyváradi Állami Filharmónia, illetve más művészeti intézmények zenészeiből áll. Ugyanakkor 2018-tól kezdve a tehetséges énekes szólista, Nagy Tímea színesíti együttesük palettáját, aki szintén a Nagyváradi Állami Filharmónia művésze.

Az esemény a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával valósul meg.

A szervezők figyelmeztetnek, hogy a hatályos járványügyi szabályoknak megfelelően a helyszíni maszkviselés, kézfertőtlenítés, illetve a lázmérés kötelező. Egymástól kétméteres távolságra foglalhatnak helyet mindazok, akik nem egy háztartásban élnek.


+ Google Naptár + iCal Exportálás