Royal Opera House: ELEKTRA (opera, élő közvetítés)

Apolló Mozi
Miklós u. 1.
2020/06/18 - 20:45 - 23:00

A londoni Royal Opera House 2019/20-as évadának élő mozis közvetítéssorozata október 8-án elkezdődik a debreceni Apolló moziban!

Jegyek kaphatók a Kölcsey Központban, az Apolló moziban és online a fonixinfo.jegy.hu weboldalon!

A Royal Opera House’s Live Cinema Season a 2019/20-as évadban ismét világszínvonalú balett- és operaelőadásokat kínál a nézőknek. A több új produkciót és népszerű klasszikusokat felvonultató repertoárt a világ 40 országában, több mint 1000 filmszínházban közvetítik a Covent Gardenből. Az idei évadban többek között olyan világsztárok előadásában csendülnek fel az ismert dallamok, mintJonas Kaufmann, Bryn Terfel, Erwin Schrott, Nina Stemme és Szonja Joncseva, a Royal Balett előadásában pedig ismét műsorra kerülnek a legnépszerűbb klasszikusok, köztük a Hattyúk tava.

ELEKTRA (Opera)

Élő közvetítés: 2020. június 18. csütörtök, 20:45
Az előadás nyelve: német, angol felirattal

Zene: Richard Strauss
Rendező: Christof Loy
Karmester: Antonio Pappano
Főszereplők: Nina Stemme, Karita Mattila

Strauss rendkívül izgalmas és merész módon dolgozta fel a kalsszikus görög tragédiát, amely a díjnyertes rendező, Christof Loy új rendezésében az idei évad utolsó moziközvetítése a Royal Opera House-ból. Az operaház zeneigazgatója, Antonio Pappano vezényletével a muzsika mesterien ötvözi az erőszakos és a gyengéd érzelmek rezgéseit. A kiváló szereposztással színre vitt darab címszerepét Nina Stemme alakítja (akit az előző szezonban Brünnhildeként ismerhettünk meg); Klütaimnésztra, az elátkozott királyné szerepében Karita Mattila finn operacsillag debütál.

Jegyek kaphatók 2019. augusztus 22-től a Kölcsey Központban, az Apolló moziban és online a fonixinfo.jegy.hu weboldalon!

Jegy- és bérletárak:

1.790 Ft (elővételben váltott diák/nyugdíjas jegy) | 2.190 Ft (elővételben váltott normál jegy)
2.590 Ft (előadás napján váltott jegy) | 17.880 Ft (12 élő előadásra jogosító bérlet)

Évad előzetes:
https://www.youtube.com/watch?v=Fh2VnvyE9cY


+ Google Naptár + iCal Exportálás