Tavaszi Nagyvásár

Debrecen
Böszörményi út
2019/05/12 - Egész napos

2019. május 11., szombaton és 12., vasárnap rendezik meg a Tavaszi Nagyvásárt Debrecenben. Ez idő alatt forgalomkorlátozásra és útlezárásra lehet számítani a városban. 

A Debreceni Közterület Felügyelet értesíti a lakosságot, hogy a Tavaszi Nagyvásár miatt 2019. május 9-én, csütörtökön 18 órától 2019. május 13-án 05.00 óráig:

  • A Doberdó utca – Kartács utca – Dóczy József utca – Egyetem sugárút útvonalon a Füredi úti kereszteződésig mindkét oldalban minden gépjármű parkolása (várakozása),
  • valamint a kerékpárút Békessy Béla u és a Menyhárt József tér közötti szakaszán a kerékpáros forgalom megtiltásra kerül,
  • a Böszörményi út melletti szervizút a Böszörményi u. 71.sz. és az Ötvenhatosok tere 1-3. sz. közötti szakaszán és az Aldi Áruház mögötti parkolóban minden gépjármű forgalma és várakozása megtiltásra kerül.

2019. május 10-én, pénteken 17.30-tól, 2019. május 13-án (hétfőn) 05.00 óráig a közúti forgalom elől lezárják Debrecenben a 

  • Böszörményi utat a Doberdó utcától a Füredi utcáig,
  • Békessy Béla utcát a Böszörményi úttól a Görgey utcáig,
  • Bólyai utcát a Böszörményi úttól a Jerikó utcáig,
  • Akadémia utcát, a Böszörményi úttól a Kertváros utcáig, minden gépjármű forgalma és várakozása megtiltásra kerül.

A fenti útszakaszról a forgalom a Böszörményi út – Doberdó utca – Kartács utca – Dóczy József utca – Egyetem sgt – Füredi út – Böszörményi út és vissza útvonalra terelődik.

A forgalomelterelés a tömegközlekedési eszközöket is érinti.

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy ez időszakban a lezárt útszakaszon szabálytalanul parkoló gépjárműveket a Debreceni Közterület Felügyelet a tulajdonos költségére elszállíttatja.


+ Google Naptár + iCal Exportálás