Debrecenben folytatódik a Business Meetings

A Debrecen–Nagyvárad üzleti találkozók következő rendezvényét Debrecenben, a Hotel Platán konferenciatermében tartják. Ezúttal is új információkkal teli előadásokra és nemzetközi cégek üzleti ajánlataira lehet számítani.

Mint ahogyan azt, Tóth Edinától, a Business Meetings debreceni szervezőjétől megtudtuk a következő üzleti találkozót május 20-án, hétfőn, Debrecenben, a Hotel Platan konferenciatermében tartják. A program reggel kilenckor kezdődik az érkezők regisztrációjával, majd Silaghi Alina mutatja be a nagyváradi Eurobusiness Ipari parkot, ezt követően a szintén Nagyvárad Smart Fin Consulting igazgatója, Dacian Coita tart előadást Brandépítés Nagyváradon címmel. Gyarmati Anett ügyvezető, Start-Hang PR képviselőjének a Facebook menedzsmentről szóló előadása a vállalkozások szemszögéből mutatja be a Facebook kommunikációt.

Az előadások után nagyváradi cégek mutatják be kínálatukat a debreceni potenciális partnereknek.

Az olasz COMAU vállalat (https://www.comau.com/) értékesítési irodát szeretne nyitni Debrecenben. A cég vezető szerepet tölt be globális szinten az ipari automatizálás területén. Az innovatív technológiák alkalmazásával az ipari szegmensek széles körében, minden méretű vállalat számára fejleszt automatizálási támogató rendszereket, termékeket és szolgáltatásokat. Köztük a hagyományos és elektromos járművekhez csatlakozó, összeszerelő és megmunkáló megoldásokat, robotizált gyártási rendszereket, a robotok teljes családját. A kínálat kiterjed a projektmenedzsment és tanácsadás, az informatikai szolgáltatások, valamint az ipari alkalmazások széles körére. Megoldásai támogatják a járműgyártást, a nehézipart, a vasutat, megújuló energiaforrások és az általános iparágak széles skáláját.

Megrendelőket keresnek automatizálási és robotizálási projektekhez, beszállítókat hegesztett szerkezetekhez, megmunkált alkatrészekhez, hőkezelésekhez, acél és alumínium felületkezeléséhez (keményítés, alumíniumeloxálás).

A PLEXUS SERVICES (www.plexus.com ) az EMS (elektronikai ipar) része, globális szinten is vezető helyet tölt be a komplex terméktervezés, a gyártás, az ellátási lánc és az értékesítés utáni szolgáltatások terén. Több mint 19 ezer alkalmazottal rendelkezik. Szeretné megosztani a jó gyakorlatok tapasztalatait más vállalatokkal és visszajelzést kapni a munkaerőpiacról. Szeretné megvitatni a lehetőségeket az európai alapok elérésében.

A nagyszalontai DANADOC EXPERT professzionális szolgáltatásokat kínál a befektetőknek és a vállalkozásoknak Romániában induló vállalkozások számára.

A ROZOTI SPEDITION (http://www.rozoti-spedition.ro/hu/ ) együttműködő partnereket keres Nemzetközi közúti fuvarozás és szállítás területén.

A Nagyváradi ZOMOSTAR KFT. üzleti szolgáltatásokat kínál partnereinek Romániai, illetve Romániában működtetett vagy ott induló vállalkozásaik részére , úgy mint:  tanácsadási szolgáltatások, könyvviteli szolgáltatások,  kiskereskedelem, üzleti asszisztencia, képviselet,  stb. (https://www.zomostar.ro/hu/rolunk.html)

A cégek bemutatkozása után Business 2 Business tárgyalásokkal folytatódik a program és ahogyan azt már megszoktuk, svédasztalos ebéddel, informális beszélgetésekkel zárul.

A szervezők a businessmeetings.do@gmail.com e-mailcímen és a  0036 70 351 2160, 0040 737 771 518 telefonszámon fogadják az érdeklődést.

Fotó: Business Meeting Debrecenben