Ketreces búvárkodás cápákkal ? Ezt a “merülést” nem fogja elfelejteni

A cápák és az izgalmak kedvelőinek ajánl különleges programot július 29.?augusztus 7. között Nagyváradon a VR Shark Cage bemutató az Era bevásárló központban: naponta 11 és 21 óra között az érdeklődők egy felfüggesztett cápaketrecben virtuálisan az óceánba merülhetnek. A mélyben, a VR-szemüveg segítségével a kalandvágyók elképesztő látnivalókban gyönyörködhetnek, sőt egy elveszett titkot is felfedezhetnek, és a rendkívül veszélyes cápával is találkozhatnak, ám nincs módjuk kijutni a ketrecből!

A szervezők szerint a VR Shark Cage ?messze áll a passzív VR-élménytől?. A forgatókönyvnek három különböző változata létezik, az újoncok számára nyújtott szelídebb élményektől a legbátrabbak félelmetes kalandjáig.

Az élmény valóban egyedülálló, köszönhetően a 360 fokos képeknek, a fejhallgatóknak és a 3D hangzásnak. Mindez valósághű és ijesztő, mondják a szervezők, és ez ellen tényleg nem lehet mit tenni!

A cápákról, a cápadámadások elkerülésének technikájáról a kupolaterem területén található információs táblák segítségével többet is megtudhatnak az érdeklődők.

A VR Shark Cage kaland körülbelül 8 percig tart, és mindenki számára ingyenes.

Fotó: Farkas László