Négy hónapnyi kényszerszünet után újra kinyit a nagyváradi Nymphaea Aquapark

Románia nyugati országrészének legmodernebb élményfürdője július 3-tól, péntektől ismét fogadja vendégeit. A koronavírus miatti szigorításokat figyelembe véve, egyelőre csak a kültéri medencék üzemelnek majd, a beltéri medencék, a wellness-részleg és az úszómedence egy ideig még nem vehető igénybe.

Az elmúlt négy hónapnyi kényszerszünet ideje alatt a szabadidős komplexum alkalmazottai elvégezték a szükséges általános takarítást, felújították a beltéri medencéket, fertőtlenítették a park egész területét, felfrissítették a zöldövezeteket. 

A járványügyi helyzetre való tekintettel a nyitás után a létesítménybe csak szigorú óvintézkedések mellett lehet bejutni: a bejáratnál mindenkinek át kell esnie egy lázméréses előszűrésen. Az intézményen belüli zárt helyeken elengedhetetlen a maszk viselése (ezt az intézményben is megvásárolhatjuk 1,5 lejes áron), a vendégek körében kötelező a megfelelő távolságtartás, a napozóágyakat pedig egymástól kétméteres távolságban kell elhelyezni.

A belépőjegy árában benne van a  7 kültéri medence és 6 vízicsúszda, a napozóágyak és a létesítmény előtti parkoló használata. 

Jegyárak:

Napijegy: felnőtteknek 60 lej, 14-18 év közötti diákoknak és nyugdíjasoknak 50 lej, 3-14 év közötti gyerekeknek 30 lej.

A belépés 3 éves korig ingyenes.

A sorban állás elkerülése érdekében érdemes online, előre megváltani a jegyeket.

 
 
  •