Palettán az ősz – Alkotó térré alakul át a Dósa nádor tér

“Palettán az ősz” címmel alkotó térré alakul át a Dósa nádor tér  október 17-én, a Magyar Festészet Napja alkalmából. A Kisfarsangi mulatságok Mihály-naptól Márton-napig tartó rendezvénysorozaton, most szombaton 15-19 óra között az egész családnak szóló élményekkel várnak minden érdeklődőt.

Programkínálat:

Kicsik és nagyok egyaránt próbára tehetik tehetségüket az instruktorok vezetésével: fess őszi kompozíciót, nyomdázz, ismerkedj a technikákkal játékosan, a Táncsics Mihály Utcai Óvoda dolgozói segítenek kreativitásodat kibontakoztatni!

Az Alkotásutca csapata élményfestéssel vár minden érdeklődőt, aki őszi vászontáskát szeretne festeni, vagy csak beletekintene az alkotás folyamatába!

Elkészítenéd a Dósa nádor téren látható Szent István szobrát szitanyomás technikával? Bemutatkoznak a Kós Károly Művészeti Szakgimnázium és Kollégium oktatói és diákjai az alkotó téren, ahol megismerkedsz több izgalmas technikával is.

A délután folyamán a Kredenc Kézműves Kör vására, Kostyál Viktor karikatúra készítő és a Henna Stúdió arc – és henna festéssel várja a látogatókat!

Az ihletet adó zenéről a Jazz Friends zenekar és a Debrecen Szaxofonegyüttes gondoskodik.

A programokon való részvétel ingyenes.

További információ az esemény facebook oldalán

Kiemelt kép: Jazz Friends zenekar