Tiltott Csíki Söröző nyílt Nagyváradon

Ma délután Nagyváradon, a Zöldfa (Vasile Alecsandri) utca 13. szám alatt megnyílt a Tiltott Csíki Söröző és Étterem.

Sepsiszentgyörgy, Székelyudvarhely, Temesvár, Borszék, Kézdivásárhely, Csíkszereda, Gyula, Szeged, Budapest után Nagyváradon is örülhetünk hát a közkedvelt, minőségi, kézműves söröknek és az egyedi, különleges erdélyi, székelyföldi ízvilágú ételkompozícióknak.

A söröző és étterem magyar és román nyelvű étlapját és itallapját közösségi oldalukon is böngészhetjük.

« 1 A 18 »

A Csíki Sör termékcsalád a Lixid Project SRL. tulajdonában levő csíkszentsimoni Csíki Sör Manufaktúrában gyártott sör. Erdélyen kívül Magyarországon, Felvidéken és Vajdaságban is forgalmazza termékeit. A Csíki Sör Manufaktúra a több évszázados csíki sörkészítő hagyomány folytatója.

A Csíki Sör Manufaktúra 2018-ban elindította saját nevével fémjelzett franchise hálózatát. A franchise rendszerhez bárki csatlakozhat, aki szeretne egy erős és szerethető márka képviselője lenni, illetve aki rendelkezik egy megfelelő hellyel Magyarországon, Erdélyben, Felvidéken vagy Kárpátalja területén. A partnerkapcsolat keretében lehetőség nyílik saját Csíki Sörös kocsma, klub vagy sörház létesítésére, avagy a meglévő vendéglátó egység átalakítására, melyhez a Csíki Sör Manufaktúra designer és tervezői csapatai nyújtanak segítséget. A franchise hálózatba a belépés ingyenes, nincs havi vagy bármilyen egyéb díj, és a csomag részeként nemcsak a Tiltott Csíki Sör, hanem a hely méretének, illetve az általa nyújtott szolgáltatásoknak megfelelően a kész arculat kialakítása, a know-how, valamint a döntési szabadság és gazdasági önállóság is egyaránt jár.

Fotók: Szegedi Éva