Újabb kirakatkiállítás nyílt a Kölcsey Központban

L. Ritók Nóra és tanítványai kiállítását a Kölcsey Központ Bényi Árpád-termében szerették volna bemutatni a nagyközönség számára, azonban a járványhelyzet miatt erre most nincs lehetőség. A rendkívüli helyzetre való tekintettel az alkotások január 8. és február 7. között rendhagyó módon, kirakatkiállítás formájában tekinthetők meg a Kölcsey Központ Hunyadi utcai teljes üvegfalán keresztül.

Azok számára, akik a tárlatot online szeretnék „bejárni”, az alábbi videóösszeállítást ajánljuk. A virtuális kiállítás művei emellett a képgalériánkban is elérhetők: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=KolcseyKozpont…

„Civil vagyok, egy civil szervezet alapítója, szakmai vezetője. Ezen nem is szeretnék változtatni. Terepi tapasztalattal bírok, nagy kapcsolatrendszerrel, és szeretném az ügyet, amiért dolgozok, a legjobban képviselni, minden szinten. Szakpolitikai kritikáim erősek, de mindig a jobbítás szándéka vezet. … Amikor marad időm, energiám, próbálok a magam újraépítésén is dolgozni. Ehhez a hátteret a családom adja, férjem, két felnőtt és boldog gyermekem, és már három kisunokánk, akik varázslatos erővel hat mindannyiunkra. No meg, ventilálásként ott van nekem a grafika, a rajz, és az utóbbi időben az írás is. Ezek segítenek az érzelmi stabilitásban. Szerencsés ember vagyok, mert azt csinálhatom, amit szeretek. Ha még egyszer kezdhetném, akkor is ezt választanám. Sőt, talán még tudatosabban törekednék erre az útra.” (L. Ritók Nóra, grafikusművész, az Igazgyöngy Alapítvány alapítója)

Polecsák-Gréta-Balogh-Orsolya-Bogyó-Vivi-9-éves