A debreceni Nagyerdei Szabadtéri Színpad ajánlata a nagyváradi nézőknek

A 2018/19-ES SZÍNHÁZI ÉVAD LEGSIKERESEBB SZÓRAKOZTATÓ ELŐADÁSAI,

SZTÁRRENDEZŐKKEL ÉS SZTÁRSZÍNÉSZEKKEL A FŐSZEREPEKBEN

Stohl András, Szente Vajk, Gálvölgyi János, Szervét Tibor, Gubás Gabi, Pindroch Csaba,Vásáry André, Bánsági Ildikó, Alföldi Róbert, Lukács Sándor, Fesztbaum Béla, Vidnyánszky Attila, Cseke Péter és még sokan mások!

Ssz.

Dátum

Nap

Előadás

(az előadásról részletesen a darab címére kattintva olvashat)

Ár (lej)

1

Május 29.

esőnap: május 30.

Szerda

Körhinta – színmű

Fábri Zoltán felejthetetlen filmjének a Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila-rendezte színpadi változata Magyarország első számú színtársulatának és néptáncegyüttesének elsöprő erejű tolmácsolásában!

165

2

Június 2.

esőnap: június 3.

Vasárnap

Chichago – musical

Minden idők legsikeresebb Broadway musicalje a Vörösmarty Színház élőzenekaros, lebilincselő előadásában, a világhírű férfi szoprán, Vásáry André közreműködésével!

185

3

Június 12.

esőnap:  június 13.

Szerda

Játék a kastélyban – vígjáték

Két legendás, Kossuth-díjas színész, Benedek Miklós és Lukács Sándor és a Vígszínház sztárszínészei  –  Fesztbaum Béla, Csapó Attila, Tornyi Ildikó, Csőre Gábor, Gados Béla, Khell Csörsz, Jánoskúti Márta – Molnár Ferenc ínycsiklandó szalonvígjátékában!

180

4

Június 16.

esőnap: június 18.

Vasárnap

Legyen férfi, Monsieur Pignon! – vígjáték

Egy újabb felejthetetlen bravúrprodukció a Thália Színház vígjátéki műhelyéből, Pindroch Csaba, Szervét Tibor és Szabó Győző könnyesre kacagtató alakításaival!

180

5

Június 19.

esőnap: június 21.

Szerda

Ne most Drágám! – bohózat

Nagy Sándor és Szente Vajk újabb petárdaszerű jutalomjáték-duettje a Madách Színházból az angol bohózatirodalom egyik legnevettetőbb darabjában!

180

6

Június 23.

esőnap: június 25. 

Vasárnap

Bolha a fülbe – bohózat

A Thália Színház társulatának pazar szereposztású tisztelgése a francia bohózatszerzők koronázatlan királya előtt! Főbb szerepekben: Szervét Tibor, Gubás Gabi, Pindroch Csaba, Szabó Erika…

180

7

Július 9.

esőnap: július 10.

Kedd

Mennyei hang! – vígjáték

Egy igaz történet és egy mámoros színházi est Florence Foster Jenkins-ről, a világ legrosszabb és legboldogabb énekesnőjéről a Kossuth-díjas Bánsági Ildikó és Gálvölgyi János főszereplésével!

180

8

Július 13.

esőnap: július 15.

Szombat

Az őrült nők ketrece – musical

A világhírű Tony-díjas Broadway-musical a Jászai-díjas Stohl András és Hevér Gábor lenyűgöző alakításaival, Alföldi Róbert legendás rendezésében!

200

9

Július 24.

esőnap: július 25

Szerda

Légy jó mindhalálig – koncert színház

Debrecen ikonikus musicalje élő szimfonikus koncertszínházi változatban újratöltve, Móricz Zsigmond születésének 140 éves évfordulója és a megújult Nagyerdei Szabadtéri Színpad megnyitásának 5 éves évfordulója tiszteletére!

170

Tudnivalók:

Egy-egy előadásra 20 nézőt tudunk elvinni. 
A helyek lefoglalása a részvételi díj kifizetésének pillanatában válik véglegessé.
A részvételi díj a belépőjegyek és az utazás ellenértékét tartalmazza, ezért előadásonként változik.
Az utazás programja (helyi idő szerint):
– 18,30: Indulás Nagyváradról, a Nagyállomás előtti parkolóból
– 19,30: Érkezés a Debreceni Szabadtéri Színpadhoz. 
– 20,00: Kapunyitásra 
– 20,30: Az előadások kezdete. Időtartamuk: 100 -150 perc 
– 23,00: Indulás Debrecenből 
– 01,00: Várható érkezés Nagyváradra

Helyfoglalás: utazas@denagy.hu e-mailcímen Részvételi díj befizetése: NETPRINT iroda, Nagyvárad, Ady Endre (Szent János) utca 2. szám, hétfőtől-péntekig, 9-17 óra között. További információ: +40 771 010720

Nagyerdei Szabadtéri Színpad – Az élményrengeteg

Hatalmas erdei fenyők és kocsányos tölgyóriások között 1950-ben, a Nagyerdő egyik legszebb részén épült fel Debrecen szabadtéri színpada. Avató ünnepségén, 1950. június 10-én Kodály Zoltán Székelyfonó című daljátékát a szerző jelenlétében, Csenki Imre rendezésében mutatták be, melynek díszletét – egy stilizált székely szőttest és székelykaput ábrázoló színpadképet – Menyhárt József festőművész tervezte.

Az azóta eltelt évtizedekben a Nagyerdei Szabadtéri Színpad szerves részévé vált a debreceniek kulturális életének.

A Nagyerdei Szabadtéri Színpad nyári programsorozata, a Nagyerdei Szabadtéri Játékok minden év május 1-jétől szeptember 30-áig ível, mely az előadó-művészeti műfajok gazdag tárházából évente több mint negyven kulturális programot – színházi előadásokat, komoly- és könnyűzenei koncerteket, családi és kertmozi-programokat – kínál a régió lakosai és vendégei számára. 

Az utazásról

Húszszemélyes, újszerű állapotban lévő, bőrüléses, légkondicionált Mercédesz mikróbusszal utazunk. A Nagyállomás előtti parkolóból indulunk és oda érkezünk vissza, ahol a késői órákban is könnyű taxit találni. Debrecenben a busz a Szabadtéri Színpadtól 2-300 méterre fog parkolni.

A szabadtéri rendezvényekre vonatkozó esőszabályzat ITT olvasható.

A debreceni szabadtéri rendezvények nézői évről évre a kedvezőtlen időjárás kockázatára felkészülve váltják meg jegyeiket az előadásokra, illetve érkeznek meg az előadás napján a helyszínre. Kérjük, az esőszabályzatot olvassa el figyelmesen.