EXPANDÁLT POLISZTIROL HŐSZIGETELŐ LEMEZEK GYÁRI ÁRON

Megbízónk, egy nagyváradi építőanyag-gyártó vállalat, három éve elindított, a legkorszerűbb technológiát alkalmazó, lengyel gyártmányú gépsorokon, napi 1500 köbméter, a legigényesebb minőségi követelményeknek is megfelelő, különböző sűrűségű, expandált polisztirol hőszigetelőlapot gyárt, lengyel- és magyarországi alapanyagból. A termék az európai szabványoknak megfelelő 0,25 m3-es, zsugorfóliázott bálákban kerül szállításra.

Saját gyártású termékajánlatában 20 -250 mm vastagságú lapokra vágott, homlokzati és lépésálló EPS 70, EPS 80, EPS 100, EPS 120 hőszigetelő lemezek szerepelnek, viszonteladóként azonban a hőszigetelés területén alkalmazott összes anyagot forgalmazza (ragasztó, háló, vakolat), így kedvező áron, teljes hőszigetelő rendszereket és a hozzá szükséges kiegészítőket (élvédők, dübelek) is biztosítja.

Hatékony technológiájának és tekintélyes gyártókapacitásának köszönhetően, a megrendeléseket telephelyén 3 munkanapon belül teljesíti, de igény esetén, 112,5 köbméter rakterű, speciális kamionjaival, a megrendeléstől számított 5 munkanapon belül, önköltségi áron (üzemanyag+útdíj) a megrendelő telephelyére szállítja az árut.

A termékek ár-minőség aránya a legjobb Magyarországon. A területen megszokott gyakorlatnak megfelelően, a termékek ára a nyersanyagárakhoz igazodik, általában harmincnapos periódusonként kerül frissítésre. A közösségi adószámmal rendelkező magyarországi vásárlók ÁFA-mentesen, nettó áron kapják az árut.  A fizetés a megrendelés visszaigazolásával együtt kiállított ProForma számla alapján, előre történik. Hosszú távú együttműködés esetén, utólagos fizetési konstrukcióban történő megállapodás is lehetséges.

A termékek magyarországi értékesítési képviselője további információkkal, termékmintákkal áll rendelkezésére, tel: +36 30 3312241, e-mail: epsajanlat@gmail.com

Jelenleg érvényes Ex-Works árak:

EPS 80: 29,05 Euro/m3, azaz kb. 920 Ft/m2

EPS 100: 38,90 Euro/m3, azaz kb. 1210 Ft/m2

Az ajánlat nyomtatáshoz .pdf formátumban INNEN letölthető.